Unieke sieraden

 

Versiering is versiering, of het nu een sieraad is of een sieraad van schoonheid. Bij deRICrhoeadies’ is elk sieraad dat zij dragen en versiering is ook beschikbaar voor de categorie Elegante sieraad presenteert ook deze categorie van schoonheid op de borst. Bij de vrouwen van vandaag is de versiering van de borst bijna een van de belangrijkste soorten van versiering. Accessoires van zeer fijne zijde met herfstkleurige lijnen zijn uiterst sensueel en, naar het schijnt, duur. Er zijn echter ook eenvoudige gevallen. De gebruikte materialen en de geraffineerdheid van de versiering zijn ook zeer eenvoudig. Het volgende voorbeeld van een betrekkelijk goedkope en zeer fraaie borstversiering is afkomstig van de beroemde ontwerper Bvlgari. Het toont een armkoker van een vrouw, klaarblijkelijk prachtig gesneden uit hout. Zoals te verwachten is, wordt het voor een zeer hoge prijs op de markt gebracht, maar er zijn nog veel goedkopere alternatieven.

De extra ornamenten kunnen lang meegaan omdat ze gemaakt zijn van kristallen, ze verbonden zijn met delicate parels, en ze sterk bevestigd zijn. Al met al zijn ze niet gemaakt van het kostbare gesteente zoals diamanten; ze zijn gemaakt van vrij betrouwbare materialen. Ze kunnen dus elk jaar van moeder op dochter worden doorgegeven, of ze kunnen samen met andere aandenkens, zoals trouwjurken, worden verkocht.

De kristallen versiering is zeer kostbaar en vereist speciale zorg tijdens het fabricageproces, dat ook vele uren deskundigheid van de ambachtsman vergt. Het vereist veel voorbereiding en wassen met sterke chemicaliën. En dan moet de versiering volledig worden uitgevoerd. Het gaat niet alleen om het versieren van de arm van de dame, maar ook om haar bovenlichaam en haar onderlichaam, aangezien het kristal alleen op de juiste punten moet worden geslepen en alleen op de juiste lichaamsdelen moet worden geplaatst, en wel zodanig dat de hele lichaamsvorm wordt geaccentueerd. Dit is dus ook een zeer lange voorbereiding, die veel tijd vergt. De prijs van Kroatische kristallen harnassen voor dames valt binnen het betaalbare bereik. Veel modeontwerpers zijn van mening dat het een verkeerd idee is om een exorbitant bedrag te betalen voor zo’n eenvoudige en nuttige versiering. Op dezelfde manier neigen vele modevolgelingen ertoe het feit te negeren dat vele traditionele stukken met exclusieve ontwerpen betaalbaar zijn. In het tijdperk van bewezen mode onconventionele en positieve mode is het geweldig om nieuwe ideeën en suggesties, zelfs het is gewoon beperkt tot de traditionele aan te nemen.

De Kroatische kristallen bedelarmbanden zijn in verschillende reeksen verkrijgbaar. Ze kunnen samen met of zonder hangers of per paar worden gekocht. Enkele van de meest voorkomende ontwerpen zijn: blok, druppel, hart, traan, rammelaar, xylus, madeliefje, enz. Er zijn veel extra toevoegingen aan de originele. Zo zijn er die getinte kleuren van goud en zilver hebben, sommige zijn gemaakt van glas met patronen erop getekend, en sommige van exacte kunststoffen. Elk van deze vormen, elk van hen uniek. In de afgelopen tien jaar heeft de voorhoede van de mode zich gericht op etnische en unieke sieraden. Methttp://www.schoolwear69.com kan iedereen eenClassics Kristal Armband kopen.

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.