Herenkleding Oss

 

Zoals hierboven vermeld, verandert de herenmode meer dan je beseft. In het verleden kon je de evolutie van de mannenmode zien als je door kantoren liep. Als een man een blauw pak droeg, merkte je dat het een zeldzame kleur was voor een pak. In de jaren negentig waren gekleurde pakken erg in de mode, maar als je niet de aandacht op je wilde vestigen droeg je over het algemeen een donker pak dat traditioneel was. En als je een vrouw was droeg je een pak met een hoge taille of een gekleed pak met een mooi paar hoge hakken.

Maar als je een man was die de dames kreeg, kleedde je je zoals je wilde. Er was niet zoiets als gekleed in de jaren 1990, het was of sportief of casual. Vrijetijdskleding was een spijkerjack en een overhemd met knopen. Vrouwen droegen ofwel jeans, een mooie top, en soms een pak, maar het was niet erg “modieus.”

Tegenwoordig is geklede herenkleding net zo “in” als vrijetijdskleding. Je kunt Abercrombie jasjes, jeans en western overhemden kopen, maar geen labels als “slim fit” of “low waist”. Abercrombie and Fitch, de modewinkel in het hogere segment, verkoopt de beste herenkleding. Ze hebben een sectie op hun website die alles heeft wat je nodig hebt – pakken, sportkleding, avondkleding – maar ze verkopen geen maten die vrouwen nodig hebben. Misschien een uitzondering zijn Eddie Bauer en enkele andere outletwinkels die outfits voor vrouwen verkopen.

Als comfort een overweging voor u is minder-dan-huiswerk is een goede-fit jeans. Maar, als de spijkerbroek te strak of te los zit, zul je wat extra kilo’s moeten aankomen. Ik denk dat je buiten die broeken in je kast, je ze waarschijnlijk moet verkopen of weggeven. Maar wel voor een goede prijs!

Casual-broek: je zoekt een jeans die gemakkelijk zit, die stevig is en die er goed uitziet. Spijkerbroeken met scheuren of gaten of die te kort zijn, maken dat je er korter en neuziger uitziet. Het belangrijkste kledingstuk dat je bezit is de riem die je om al je broeken draagt. Het grootste probleem met broeken is dat ze gemakkelijk op je kont gaan zitten, of gewoon niet comfortabel zijn. De beste manier om dit te voorkomen is een langere broek te kopen en in elke taille een centimeter of twee ruimte te laten. Of, als dat geen optie is, koop je broek een beetje langer en laat je hem op maat maken. Het geniale van broeken is dat ze gemakkelijk te dragen zijn, duurzaam zijn en bij veel verschillende kledingstukken kunnen worden gedragen.

Het pak – Er zijn twee manieren om te bepalen hoe een pak u moet passen – het klassieke en het hedendaagse. De klassieke kijkt naar peek-a-boo en spreekt van een nederig begin waaruit al uw kleren zijn geboren. De eigentijdse look begint bij Logo en knoop door de kragen. Uw pak moet passen als een handschoen, gemakkelijk aanvoelen en er strak en slim uitzien. Als u in New York op zoek bent naar een pak om naar het werk of op zakenreis te dragen, moet u daarom proberen het een beetje te strikken. Vandaag de dag zijn pakken met opgetrokken schouders in. Draag vandaag de dag taps toelopende pakken in plaats van ultra-skinny pakken. Bedenk dat een beetje extra herenstof enorm helpt.

 

LEES MEER : 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.