Glas-In-Lood, Spiraal, Cirkel, Patroon, Glas, Religie

Als je je eigen verzameling wilt beginnen, begin dan met een handgeblazen Glasobject. Het kopen van een handgeblazen pottenbakkersschijf is een geweldige manier om uw verzameling te beginnen, omdat een handgeblazen pottenbakkersschijf naar uw wens kan worden aangepast en in de loop van de tijd kan groeien. Elke persoon heeft een andere voorkeur als het gaat om een ​​handgeblazen pottenbakkersschijf. Er is veel dat u kunt doen om uw pottenbakkersschijf aan te passen.

Het mooie van een pottenbakkersschijf is dat je ermee kunt groeien en dat hij heel lang meegaat. Je kunt er uithangborden, onderzetters, borden, schalen en nog veel meer van maken. Waar je niet van geniet, is dat je door de jaren heen je pottenbakkersschijf breekt. Trouwens, als je een glasatelier hebt en je wilt je werken verkopen, dan kun je je eigen op maat gemaakte handgeblazen pottenbakkersschijf maken en deze gebruiken om reclame te maken voor je aardewerk- en kunstatelier. Je kunt ook veel verschillende op maat gemaakte potten maken, zoals lampen, soepkommen of zelfs ramen aan de buitenkant die je thuis of op kantoor kunt gebruiken.

Als je graag werkt met alles wat van glas is gemaakt, moet je overwegen om je bestaande aardewerkwielen aan te passen. Je kunt gaten in de bodem van de motor maken en deze vullen met zand voor het kweken van kwartskristallen. Dit voegt een nieuwe, sleufvormige look toe aan het pottenbakkerswiel en u kunt beginnen met het maken van uw eigen aangepaste glazen aardewerk door de onderstaande plannen en specificaties te volgen.

De voorbereiding van het glas voor de klei

Neem een ​​pan vol zand en giet er voldoende zand in. Zorg ervoor dat u alleen zand gebruikt dat geschikt is voor de door u beoogde pottenbakkersschijf. Je kunt ook zand van het strand of kleine stukjes rots gebruiken. De ovendeur moet op een hoogte worden geplaatst.

Je moet je kookpan bekleden met een keramische tegel en er een theelichtkaars op plaatsen. Houd de brandende kaars uit het zonlicht. Steek de kaars slechts één of twee keer aan tijdens het kookproces, zodat de was niet verbrandt. Als je merkt dat de was te lang blijft branden, knip dan de zijkanten van de pan bij om te compenseren voor de was die moet worden verwijderd.

U moet de pan uit de oven halen en op een droog, stabiel oppervlak plaatsen. U kunt een werktafel of een waterpas gebruiken om uw wiel te plaatsen. Als u de werktafel gebruikt, zorg er dan voor dat deze stevig staat, zodat het wiel niet verschuift. Je moet er ook voor zorgen dat de bodem van de pan glad en zonder spleten is. De pan moet plakkerig of schuimig aanvoelen als je er met je hand overheen gaat.

Je moet een bierglas pakken en dit op de bodem van de pan plaatsen. Kantel het glas voorzichtig om en druk het in de pan.

Je moet met een scherp mes langs de onderkant van het glas gaan en het glas ondersteboven keren. Je moet het glas ondersteboven houden en het mes moet net genoeg omhoog komen om de zijkant van de pan te raken. Je moet het stevig vasthouden zodat het mes niet heen en weer glijdt.

Ga met een rubberen spatel voorzichtig over de pan. Je moet het glas boven het mes houden en heen en weer bewegen.

Zet de pan terug in de oven en draai hem om als hij ongeveer tien minuten heet is.

Het is beter om een ​​siliconen banketbakkersbrander te gebruiken om de chocolade en de kleurstof te smelten. Vul een middelgrote kop met de dubbele hoeveelheid water.

Plaats het afgebroken of gebroken snoepje in de kom.

Hoe lang moet je het snoepje laten bakken om er zeker van te zijn dat het gelijkmatig gebakken is?

Bak je één maat of twee maten? Je kunt het snoepje altijd omdraaien als je twee bakplaten en meubels hebt voor zeventien jaar, of als je lekkernijen maakt. De buitenkant van de pan moet koel zijn en de oven want moet onder de pan zijn om ervoor te zorgen dat je snoep gelijkmatig wordt gebakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.