gouden plons - gouden stockfoto's en -beelden

Over Goldsmith

Kirsten Optimize Engineered Jewelry is het creëren van fijne sieraden voor generaties. De 400 jaar oude traditie van het maken van sieraden is het directe resultaat van de oude Zweedse vrek die in de 17e eeuw weigerde in fortuin te geloven. Het resultaat was de productie van zijn beroemde reeks erfstukken. Nog verder teruggaand, het kenmerk van deze traditie is de vaardige benadering in tweeën. De stukken worden gedragen en verzameld, zodat geen enkele gouden juwelier of goudfabrikant een verminderde edelsteen zou produceren.

Tegenwoordig worden de goudkar en het grote assortiment edelstenen gedragen, net als in de tijd van Donner, zodat er geen ornament verloren gaat. De Kobalt Glass Company uit Larsburn, de boerderij van Lriter, de Kalmbakken-collectie, de Nordling-voorraad, de Soestbro-collectie, de Royal Fortune-collectie zijn slechts enkele van deze lange traditie.

Het vooroordeel van een juwelier

Als je als juwelier nog nooit hebt nagedacht over de aantrekkelijkheid van goud zelf, zijn er Albums, beursevaluaties en geschriften over het onderwerp. Er zijn vele redenen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Vrouwen zijn over het algemeen visuele leerlingen en hebben de neiging om een ​​blik te werpen op alles wat hen interesseert en ze zullen selecteren wat ze leuk vinden. Ze worden graag aanbeden en gewaardeerd.

Van de kant van de Adult Black Survey

In de Adult Black Survey krijgen landmeters de opdracht om verschillende juwelierszaken te bezoeken en een uitgebreid rapport op te stellen over de toestand van de industrie. Dit is werkelijk onschatbare informatie en wordt met belangstelling en urgentie gezocht. Het wordt op een georganiseerde en systematische manier verzameld. De presentatie van de enquête is uitstekend en wordt niet gehinderd vanwege specifieke zorgen. Dit is de allerbelangrijkste reden dat er serieus rekening wordt gehouden en het rapport belangrijk is.

Het rapport is gedetailleerd en is een schat aan informatie over de stand van zaken op het gebied van goud en edelstenen, de nieuwste trends en hoe u de beste deal kunt krijgen. Er zijn zoveel technische details dat Movement of gold zaken doet met veel organisatoren. Dit maakt het heel gemakkelijk om het bedrijf mee te bewegen. U vindt er gericht advies over wat in opkomst is en wat in verval. Er wordt voor gezorgd dat de namen van de veilingmeesters en de minimumprijs worden vermeld, wat weer een grote hulp is bij het verkopen van uw goederen. De huidige generatie is geobsedeerd door sieraden; ze zullen alles kopen om zichzelf te plezieren.

Als u deze markt begrijpt, wordt u een enorm succesvolle adviseur, omdat u niet alleen het verkoopproces begrijpt, maar ook de zorgen van de kopers. Veel casestudy's zijn gebaseerd op het feit dat een specifiek instrument hoog scoort op de ene markt en enorm faalt in een andere. In deze snel bewegende en uiterst competitieve markt worden alle vragen per vraag beantwoord. Vandaag de dag kan de wereld het zich niet veroorloven om nog een winkel te sluiten en dus staat de druk hoog. De sieradenverkoper weet dat het tijd is om de deal te sluiten, maar de koper blijft koppig. Totdat de deal met succes is gesloten, zullen beide partijen gefrustreerd zijn. Als de vragen niet goed worden beantwoord, kan men niet zeker zijn van het eindresultaat.

Dus om er zeker van te zijn dat de deal succesvol wordt gesloten, moet je die kennis hebben. Dit is uiterst belangrijk. Dit is misschien wel het belangrijkste consult dat u ooit zal moeten doen. Om eerlijk te zijn, zijn de kosten van het doornemen van deze twee documenten zonder de wetenschap dat u geld kunt besparen of een betere deal kunt krijgen, de toegangsprijs van het boek echt waard. Ja, ik weet dat het nogal wat geld voor je is, maar als je de lessen niet leert dan betaal je er later voor als je erachter komt dat ja, de deal was niet zo goed als je dacht dat het zou zijn dan jij zal niets verschuldigd zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.