blue wool jacket over a mustard cashmere polo shirt and a matching yellow silk pocket square or handkerchief - hernemode stockfoto's en -beelden

Bovendien, hoewel we u de beste herenkleding kunnen aanbieden, is onze specialiteit niet Streetwear of zware sportkleding, hoewel we deze wel constant aan u leveren, omdat u misschien meer tegenkomt dan u had verwacht. Nee, onze specialiteit is wat gesofisticeerder. En het komt met een stijlvolle, strakke uitstraling.

In tegenstelling tot veel andere high-end streetwear merknamen, combineren wij sportkleding niet met de algemene bevolking. De inrichting van onze winkel is minimalistisch met een adres – 'Décor des armatures'. Onze doelmarkt zijn klanten die modebewust zijn, maar niet noodzakelijk op het niveau van streetwear-enthousiastelingen. Dit zijn de klanten die we proberen te bereiken door unieke, high-end modekleding aan te bieden die slim en uniek is en die er goed uitziet op straat. Als retailer begrijpen we het belang van 'Keeping It Simple' en als zodanig zul je merken dat we ons specifiek richten op herenkleding.

Vandaag gaan we ons concentreren op een ander aspect van onze winkel: herenkleding. Hoewel we een behoorlijk goede variëteit aan bohimbra's, capes, t-shirts en sweatshirts in verschillende stijlen hebben, is onze belangrijkste op maat gemaakte lijn onze herenkledingcollectie. Om te beginnen is het belangrijk op te merken dat hoewel onze herenkleding uitstekend is, het niet het goedkoopste merk op de markt is. Dus als je een product ziet waarvoor andere mensen topprijzen betalen, oordeel dan niet over de prijs. Zorg er in plaats daarvan voor dat u rondkijkt en dat u online koopt om wat te besparen op de exorbitante prijzen die u in de winkelstraat zult zien. Als we kunnen vergelijken, kunt u ook de menigte verslaan. Dus hier is waar je op moet letten.

Broek

Bij onze designerlijn herenkleding draait alles om het creëren van klassieke statement-stukken. De zolen zijn gemaakt van echt leer en zijn met de hand gestikt voor extra comfort en duurzaamheid. De kleuren zijn klassiek, zodat ze gemakkelijk bij het kleurenschema van uw pak passen, en ze zijn niet overdreven versierd. In overeenstemming met het klassieke thema, heeft ons assortiment een beperkte hoeveelheid kleurkeuzes voor Bella, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een kleur zult vinden die je geweldig staat en past bij je frame.

tarief

Ouruatees zijn gemaakt van zachte, comfortabele en toch resistente zomerse stoffen, het soort dat zonnebrandcrème zal verslaan in het geval van een zomers strandavontuur. We gebruiken een breed scala aan pasvormen om ervoor te zorgen dat we schoenen met een goede pasvorm hebben die met je meebewegen, of je nu wandelt, bergbeklimt of ze gewoon naar je werk draagt. Als je student bent, kun je de goedkopere dozen vinden met minder stof, omdat veel van onze studenten liever comfortabele dan sportieve schoenen dragen.

Houd er rekening mee dat terwijl je je aankleedt, je je nog steeds een beetje warm en ongemakkelijk kunt voelen, vooral als je iets meer draagt ​​dan je comfortabele lycra-pasvorm. U bent aansprakelijk voor deze niet zo comfortabele pasvormen, maar wanhoop niet, want u kunt deze aspecten gemakkelijk bestrijden door de juiste kleding en schoenen te dragen.

Browns en pennen

We have two shades of brown for men to choose from, 100% linen brown and a brown velvet blend. You may not decide on which shade goes with your first pair of brown trousers, but then again you won't have a whole lot of choice with regard to second and third pairs. The second pair is available in two shades, but the third is available in just one. As for the pens, we have three colors to choose from the popular standard blue, red and grey. These pens are great for students and for anyone who just wants to feel cosy when they are writing.

Pair Up

Het is een bekend feit dat vrouwen die merkkleding en schoenen kopen er echt anders uitzien dan vrouwen die hetzelfde merk op de werkplek dragen. Dit komt omdat de drager de neiging heeft om op te gaan in haar omgeving, waarbij haar gevoel voor kleding misschien wat minder wordt. Niet zo met designer jeans en kleding. Deze jeans is geweldig om te dragen, maar ze moeten in geschikte situaties worden gedragen. Als je overweegt jeans te kopen, moet je zeker eens kijken wat we erover te zeggen hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.