Handgemaakte hoeden

Handgemaakte hoeden die in menigten worden gedragen, moeten onderscheidend en origineel zijn. Daarom besteed ik bijzondere aandacht aan details zoals het kiezen van de meest geschikte materialen voor hoeden en het uitzoeken van hoeden die het standaard fabricageproces hebben ondergaan.

De hoeden ondergaan een langdurig fabricageproces en per dag worden tussen 200 en 500 hoeden gemaakt. Tijdens dit proces worden talrijke hoeden gemaakt, waardoor een voorraad van hoge kwaliteit wordt opgebouwd. Boheemse hoeden zijn mijn favorieten. Of je nu een bohemien bent of een liefhebber van hoeden, ze laten je er charmant en trendy uitzien.

Hoeden zijn niet goedkoop. Deze speciale hoeden vragen extra aandacht voor detail, vooral de hoofdjazz, zoals het vinden van hoeden met verschillende vormen. De meeste hoeden kosten $20.00-$40.00. Sommige hoeden kosten meer, maar de meeste zijn echt goede deals.

De meeste grote warenhuizen hebben hun eigen selectie van ongewone hoeden. Toch hoop ik, met behulp van mijn eigen zelfgemaakte lijstjes, ook jou te helpen, met een shout out naar de bohemien hoeden liefhebbers. Voor apparelstyling [http://apparelstyling.hollywood MPGapparel styling.com] met een budget, denk vintage. Vintage is cool, en de meeste van onze grote opkomende ontwerpers richten hun aandacht op vintage styling. Een snelle trip naar de zolder van een ouder familielid sluit de deal in die scene.

Wat draag je op een bruiloft? Eigenlijk, was ik onlangs op een zeer, zeer mooie bruiloft. Het was een fascinerend feest. Een van de gasten was een zeer bekende actrice. Omdat ik dacht dat ze misschien een vintage jurk zou dragen, onderhandelde ik met de bruid voor een voorbeeld outfit. Ze kocht de jurk en realiseerde zich toen ineens dat ze geen geschikte outfit had voor deze gelegenheid. Dus stelde ze voor dat we gingen winkelen voor vintage feestjurken. De selecties die ze hadden waren geweldig!

Wat trek je aan op een feest? Als een frequente gast heb ik geleerd dat wat je op een feest draagt afhangt van wat voor soort feest het is. Over het algemeen, zou ik zeggen, is er geen fout of goed antwoord. Maar er zijn wel richtlijnen voor verschillende soorten feestjes.

Vrijetijdspartijtjes

Voor een informeel feest zou ik adviseren de kleur wit (voor een bruiloft) of zwart-wit (voor een verjaardagsfeestje) te dragen, of middengrijs voor een informeel diner.

Geklede feesten

Dit zijn stijlvolle feestjes. De stijl is elegant en de juiste accessoires worden gedragen.

Cocktailparty’s

De cocktailparty’s zijn wild en leuk. Het is het perfecte moment om je meest luxueuze kledij tevoorschijn te halen. Elk glas benadrukt kleur en geur. Probeer iets gewaagds en fels, zoals een rode of felgroene jurk.

Hoewel ik er slechts drie heb aanbevolen, heb ik verschillende soorten kleding gezien die naar semi-formele en chique feestjes zouden moeten worden gedragen. Mijn belangrijkste punt is dat je je comfortabel moet voelen. Als gast heb je het recht om je comfortabel te voelen. Dus ga altijd voor een comfortabele linnen jurk of broek. Nude kleur is ook een mooie keuze.

Lees meer:

hoedenmaker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.