Glasobject

 

 

 

 

 

Voor het maken van drankhouders van glas heb je het volgende nodig:

– Flesjes

– Benzine of wasbenzine

– Een deegroller

– Een roerstaaf

Benodigde materialen voor woninginrichting

Glazen bakvormen

Aluin

Aluin is een zeer licht gewicht, gemaakt van het kiezelzuur van het kwarts. Het is elastisch en zeer buigzaam. Bijna alle soorten voedsel kunnen in aluminium worden gekookt. Picknicktafels, stoelen en zelfs ovens worden van aluminium gemaakt. Als je een kleine keuken hebt, kun je glazen ovenschalen gebruiken. Het is ook geschikt als bakjes voor korte etenswaren zoals soepen, conserven en dergelijke.

Potten en pannen

Er zijn verschillende soorten kookgerei. U kunt wol of rayon gebruiken en zorg ervoor dat u ten minste één van elk hebt om lekker te kunnen koken. Als u van plan bent om een klein gezin te hebben, is een gietijzeren pot en braadpan een geweldig kookgerei. Potten en pannen zijn veelzijdig en zijn een essentieel ingrediënt in het kamp koken.

Een voedselwarmer

Het hebben van een voedselwarmer is een grote investering. Het zal uw voedsel veel efficiënter koken. Uw eten zal altijd worden gedaan op een langzamer tempo als je niet hoeft te maken over uw koude voedsel. De voedselwarmer is ook handig om uw eten snel te bakken als u geen tijd hebt om iets op uw campingfornuis te koken.

Slaapzak en slaapmatten

Een goede nachtrust is erg belangrijk voor u. Zelfs als u niet van plan bent de slaapzak als bed te gebruiken, zult u zich erg oncomfortabel voelen in de kou. Er zijn verschillende redenen waarom mensen gaan kamperen, zelfs als het buiten koud is. Dit is iets heel persoonlijks waar u rekening mee moet houden. Als u gevoelig bent voor de kou, ga dan zeker kamperen als het koud is. Maar als u dat niet bent, neem dan niet de slechte beslissing om te gaan kamperen als het koud is.

Daarom moet u, zelfs als u besluit om te gaan kamperen als het koud is, spullen meenemen om u warm te houden. Er is niets erger dan midden in de koude nacht wakker te worden met een tent die niet dichtgeritst kan worden omdat u geen slaapzak of matje heeft meegenomen. Dus, de volgende keer dat u van plan bent om op kampeertocht te gaan, vergeet dan niet dat u voorbereid moet zijn op het koude weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.