Plus size kleding Ermelo

 

Deze verbazingwekkende schoonheid legt uit dat, hoewel een plus size persoon zich meer boos en depressief kan voelen, vanwege hun omvang, maar dit is juist waar hun geluk toeslaat. Plotseling smelten al hun slechte gewoontes weg, en hun innerlijke schoonheid en zelfvertrouwen bloeit op.

De grappige Nederlandse ontwerpster heeft een echt gevoel voor humor, en dit is duidelijk zichtbaar in haar laatste ontwerpen. Ze zit vol creativiteit en poise, en heeft het vermogen om sexy looks te creëren die zowel classy als edgy zijn, en faalt nooit om een waarderend publiek te trekken van zowel groot als klein. Plus size modellen, hoewel geenszins glamoureus, zijn er nog steeds, net als Naomi Campbell, die dit jaar in de New York Fashion Week showt.

Dit modeseizoen zult u modellen kunnen vinden die wat zwaarder zijn, aan de andere kant is het meer ingehouden en vrouwelijk, met de nadruk op de taillelijn en Tailoring, zodat het duidelijk is dat stijl niet het enige antwoord is. Toch kun je er geweldig uitzien, zoals van Grondelle en co. al bewezen hebben. Het is gewoon een kwestie van slim winkelen en de juiste stijlen combineren.

De trends van dit seizoen zijn vooral gebaseerd op het idee om de vrouwelijke muze aan te spreken, iets wat veel vrouwen willen doen. Het is ook duidelijk te zien in het prachtige ensemble dat van Grondelle samenstelde, waarbij slechts het geringste vleugje seksualiteit werd toegevoegd. Je hoeft geen figuur te hebben als Silvina Dotage of een ongelooflijk lange en gebouwde vrouw te zijn om deze look te dragen. Het is vleiend voor iedereen, zelfs voor de gemiddelde tot tengere persoon.

Het lijkt erop dat trendsetters hun gebreken willen camoufleren, met andere woorden ze omarmen hun plus size en ze weten wie ze zijn. In die zin maakt het niet uit wat de drager pre-opt, de keuze is altijd dezelfde. De gespierde overtuigingen zijn volledig afgelope, verborgen door de overvloed aan stoffen, haar natuurlijke schoonheid schijnt door het verbergen van eventuele uitstulpingen die er zouden kunnen zijn, alleen om te worden gepresenteerd door een ongelooflijke outfit.

De trends voor deze maand september zijn edgy, eigentijds en zeer vrouwelijk, met invloeden uit de jaren 1940 en met de nadruk op wat een vrouw maakt tot wie ze is. Vrouwen met een volslanke figuur kunnen er eindelijk zo glamoureus uitzien als hun vorm verlangt, de volslanke lingerie maakt dit jaar een uitstekende comeback nadat ze vorig jaar bijna volledig werd vervangen. Simpel gezegd, het plus size model, beroemdheden en publieke figuren laten allemaal zien dat dit jaar klaar is voor elke plus size vrouw om te genieten van alle kansen en mogelijkheden die een echte vrouw van dit tijdperk heeft, inclusief het recht om er zo mooi en sexy uit te zien als ze wil. Dit gevoel van acceptatie moet ergens beginnen, en ik geloof niet dat het binnen onze grenzen of binnen onze landen is.

De mode van dit seizoen gaat niet alleen over er een maatje groter uitzien, het gaat over zo mooi en sexy zijn als ons plus size zelf. Dit is een boodschap die we volgens mij ter harte moeten nemen: als je sexy wilt zijn, moet je je sexy voelen. Ik geloof dat de plus size het recht heeft om een rondingen in onze taille te hebben en dat te laten zien door onze kleding, maar ook om ervoor te zorgen dat we trouw zijn aan wie we zijn, niet aan wie iemand wil dat we zijn. Mode speelt een grote rol in ons leven, of we dat nu leuk vinden of niet, en tenzij je ervoor kiest het te negeren zal er altijd een deel van de markt zijn, een percentage van de markt en zeker een groter aantal mensen die altijd de kleding willen ontwerpen en maken die zij vrouwen willen zien dragen.

LEES MEER:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.