Handgemaakte hoeden

 

Hak of platte, bij de Demonette Hat Company kunt u bijna elke soort hoed krijgen uit een goede collectie. Als u een ontwerp in gedachten heeft is het niet moeilijk om dat door Demonette te laten maken. Het enige wat nodig is, is een heel eenvoudig idee en een heleboel maten. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos en u kunt uw fantasie gebruiken om ze uit te werken.

U kunt uw hoofd opmeten als een eenvoudige vraag. Teken eerst een omtreklijn palm als die voorzien is. Trek vervolgens op de omtreklijn een lijn die uw gehele voorhoofd omhult, als op uw natuurlijke punt van het voorhoofd. Voeg toe wat u nodig hebt onder uw richtpunt om uw hoofdmeting te voltooien. Het eindresultaat zal meestal een herkenbare hoed die gemakkelijk voldoet aan uw voorhoofd vorm. De metingen zullen in inches zijn met onderstaande cijfers.

De ronde hoedenmaker: De algemene hoofdomtrek voor deze hoed is 20 inch. De meting van de neus en de wangen is vereist. De metingen kunnen worden omgerekend naar de juiste hoofdomvang als verhouding van nek tot schouder en verhouding van schouder tot ronde hoed.

Hoed met rand: Bij dit soort hoed moet u zowel de breedte als de hoogte meten. Voor de hoogtemeting moet een doek tot een kegelvormige golf worden omgevormd. Een persoon kan dit soort hoed met gemak dragen omdat een ronde koepel bedekt met stro crêpe een zeer comfortabele pasvorm biedt.

De hoed met rand en kroon: Dit is een optie waarvoor men kan kiezen. Men kan kiezen voor een hoed met een geplooide kroon, men kan een deel van het doek in een cilindervorm vouwen. De rand van de hoed kan op één punt worden gebogen om de gewenste aspiraties te bereiken.

De gedragen Baker Boy: Deze outfit wordt algemeen gebruikt door de oudere arbeidersklasse die nog niet zo lang geleden betrokken was bij de produktie van kleding. De fabrikanten van vandaag zijn echter in staat om verschillende stijlen te produceren, net als de hoeden die worden vervaardigd volgens de wendingen van de hoeden. Hij wordt gedragen zonder hoed of met een nauwsluitende crêpe. Wat de stijl betreft kan men kiezen voor een hoed met een trilby (met een platte bovenkant). De rand kan afneembaar of afneembaar zijn.

De brigadepet: Dit is een soort ruiter- en veldhoed die oorspronkelijk aan het eind van de 19e eeuw werd vervaardigd. Hij was voorbehouden voor de ruitertroepen. Sindsdien is het een modeteken geworden. Een magere versie van de brigadepet is tegenwoordig populair en zeer duurzaam. Hij is meestal gemaakt van stro.

De bolhoed: Dit is een van de populaire soorten hoeden sinds het een modestatement werd in de latere stadia van de 18de eeuw. Hij is genoemd naar de bowlerforthons van Engeland. Het is gewoon een ronde hoed maar met een verstevigde rand. Hij is meestal gemaakt van vilt of zachte wol. Hij heeft een geheel eigen stijl. De rand is afneembaar of afneembaar. Hij wordt gewoonlijk gedragen door vrouwen als onderdeel van de modecreatie van de hogere klasse.

Semi Hieronder: Dit is een enigszins eigentijds type hoed dat populair is geworden door hiphopmuziek en de carnavalsviering in Mexico. Een magere versie van de hoed is gelijkaardig maar stijlvoller dan de gebruikelijke hoeden van clubbers. Hij is ontworpen om het hoofd warm te houden en maakt deel uit van de eclectische mode die is ontstaan door de popularisering van de hip-hop.

The Slouch: Dit is ook een verwijzing naar een van de legendarische gitaristen die dol zijn op het dragen van hoeden. Je ziet veel rocksterren de slouch hoed dragen, evenals veel mensen in de video’s van hip-hop artiesten. De slouch-brown is een echt modieuze creatie die stijlvol is en iedereen goed staat.

Al met al zijn er letterlijk miljoenen hoeden toegankelijk op de markt. Je zou kunnen verdwalen en verloren op zoek naar de meest relevante een aanvulling op uw kleding en stijl.

Lees meer:

hoeden utrecht

handgemaakte hoeden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.