Stoere peuter kleding

Het idee om op een gezonde manier voor ons kind te zorgen en het toch veilig en warm te houden is niet nieuw – al zo lang geleden als de uitvinding van truien! Maar er is wel een beetje innovatie nodig om alles precies goed te krijgen. Wij willen daar graag iets van met u delen en u een kijkje geven in onze wereld.

Alle volgende ideeën komen recht uit het hart, uit de liefde van een moeder en uit een oogverblindende fantasie. Het zijn geen reclame-ideeën, het zijn gewoon een paar verstandige ideeën waar je je voordeel mee kunt doen, die je in je eigen achtertuin kunt gebruiken. Als je kinderen hebt, weet je al hoeveel waarde ze hechten aan wat ze elke dag dragen. Sommige van uw kinderen hebben waarschijnlijk meer spullen dan ze kunnen dragen, en dat geldt ook voor het speelgoed. Ja, het nederige speelgoed leent zich er goed voor om getransformeerd te worden. Als u bereid bent om creatief te gaan denken, kunt u gemakkelijk alles bij elkaar krijgen-gemaakt!

Schattige kleren en felle kleuren zijn de perfecte combinatie voor de feestdagen. Als je jonge kinderen hebt, weet je al hoe leuk ze het vinden om van plaats naar plaats te gaan. Denk aan een grote tas, ruim genoeg om een paar van elke trui, paar sokken, en andere items te bevatten. Als u te maken heeft met kleine kinderen, zorg er dan voor dat u altijd met felle, vrolijke kleuren werkt. Pas op voor een te donkere kleur betekent over het algemeen problemen. Vermijd ook alles met te veel roze erin. Vince Music Industries is een goed merk dat handelt in koerierstassen en allerlei soorten babykleding. Kijk ook eens naar hun leuke ontwerpen en verpakkingen.

Een ander ding voor u om over na te denken is manieren om het milieu te helpen. Ongeveer een jaar geleden ging de mode over op slogans als "Fair Trade" en "Green Living". Je steentje bijdragen aan Moeder Aarde door biologische of gerecyclede kleding te kopen is gemakkelijk en slim! De uitdrukking "made in the USA" wordt meer en meer een holle frase. Bijvoorbeeld, de Singer Company (een zeer bekende fabrikant van naaimachines) maakt veel kleding van stofafval, en hun kleding is meestal gemaakt van gerecyclede materialen. Als u toevallig in een landelijk gebied woont, kan dit een van de beste dingen zijn die u kunt doen om het gebied te helpen groeien.

Naast het milieu moet je ook rekening houden met de behoeften van je kind. De wonderbaarlijk vriendelijke babykledingsectie in de quiltafdeling van Target kan heel leuk zijn voor de kleintjes. Vergeet echter niet het etiket te lezen! Kinderen hebben kleding nodig, hoe klein ook, die met ze meegroeit. Het is het beste om kleren te kopen die meegroeien mogelijk maken. Katoenen luiers kopen die meerdere jaren gebruikt kunnen worden, is een verstandige keuze.

Ten slotte moeten kinderen de wereld leren kennen. Geef ze nieuwe kleren die ze leuk vinden, die bij ze passen en die ze goed staan. Zo krijgen ze verantwoordelijkheidsgevoel en willen ze u misschien wel helpen in de keuken! Als je er zin in hebt, kun je ze een winkelgids of een boek geven om ze te helpen hun favoriete kleding uit te kiezen. Elk kleintje verdient het om wat avonturen te beleven, en dat is een van de beste momenten om te genieten van de eenvoudigere aspecten van het leven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.