Marktkleding

Let op de “Filtering”-functie van de wasmachine. Sommige producten kunnen wel in de wasmachine, maar weinig producten kunnen beter in de wasmachine worden gewassen met de functie “Filteren”. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u dit artikel raadplegen

Hoe te wassen? Uw T-shirt kan als één behandeld worden! Gebruik altijd warm water om de levensduur van de bedrukking en het borduurwerk op het T-shirt te verkorten. Gebruik geen wasmiddel, tenzij absoluut noodzakelijk om vlekken te verwijderen. U mag geen bleekmiddel gebruiken, zelfs niet als het etiket anders vermeldt of zelfs niet als de kleur anders niet doorloopt. Als uw kledingstuk voorgekropen is, moet het plat gedroogd worden. Als daarentegen een kledingstuk met plastic kristallen is bevat, moet het plat worden gedroogd met behulp van een handdoek en de lucht laten intrekken.

Zijn ze wasbaar? De meeste bekende merken kunnen thuis worden gewassen, zoals de Alegria(Elijo) jeans, de Apple Bottoms schoenen, de basislagen van de Advantage Minimizer Bra en bad & body mixen. Om te voorkomen dat de jeans vervaagt tijdens het wassen is het aan te raden om de zachte was te gebruiken met gelijke kleuren als ondergoed en de jeans ongeveer elke 2 tot 3 wasbeurten op te rollen.

Hoe moet je jeans (spijkerbroeken en jeans) verzorgen na het wassen? Om de vorm van de jeans te behouden, moet hij een paar keer worden gewassen met warm water en gelijke kleuren. Het is noodzakelijk om de jeans niet in de droger te stoppen, tenzij hij al een paar keer gewassen is, omdat de jeans dan waarschijnlijk weer krimpt en dat wil je niet met je jeans laten gebeuren. Dezelfde tips gelden ook voor de jeans die misschien alleen maar een klein scheurtje in de zoom heeft, want de beste manier om van die vlek af te komen is door eerst dat stukje stof voorzichtig te verwijderen en de jeans verder voor de rest te laten zorgen.

De wasmachine (direct of met veel lawaai) is een van de sleutels tot een langere levensduur van uw jeans. Het is goed om een balans te houden tussen zacht en luid tot hard en stil. Sterke en aanwezige geuren vervluchtigen de jeans meestal, en zijn over het algemeen erg hard voor kleren (omdat ze de neiging hebben te blijven staan en stijf te ruiken). Zachte, bloemige geuren zijn meestal wel de moeite waard, maar ze moeten voorzichtig worden aangebracht, omdat je er gemakkelijk een parfumachtige geur in kunt branden (vooral in marktkleding die uiterst breekbaar is, om niet te zeggen duur) door parfum op de stof aan te brengen, waardoor de adsorptie ervan toeneemt. Het is meestal een goed idee om parfum aan te brengen op de warmste delen van de jeans, omdat warm water de neiging heeft om de geur te verminderen (vooral op T-shirts).

Lees meer:

Vrije tijd kleding 

kleding verkoop markt

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.