MP denmark

In de jaren vijftig, toen het nog als een luxe werd beschouwd om sokken voor jongens onder de honderd dollar te kopen, probeerde een klein bedrijf in Kopenhagen te bereiken waar veel naai product ontwerpers en sokkenfabrikanten al tientallen jaren van droomden: een verfijnd product van Franse makelij, dat elegant was en niet alleen de voeten van een jongen warm en droog liet aanvoelen, maar ook zijn tenen modieus en sexy. In 1963, na een kwart eeuw hard werken, waren ze daarin geslaagd. Mpas was de eerste merknaam die de Deense markt zou herkennen, en de rest, zoals de rest van de wereld vandaag ontdekt, is geschiedenis.

Een paar jaar later, in 1964, lanceerden Jens Rohde en Dalri schijnbare MP hun eigen sokkenlijnen, waarmee de eerste stap werd gezet naar wat een hele industrie voor kinderen zou worden. Vijf jaar lang verscheen de MP Denmark herhaaldelijk in de rekken van kindersokken in Amerika, en op verschillende Europese markten. Kenmerken van deze eerste producten waren onder andere naadloos geruwde randen, een speciale steen die gebruikt werd om de randen van Quick-Draw elastiek te breken, en een spijkerontwerp dat langs het been loopt en gespecialiseerd is in bepaalde maten van veters.

Toen de technologie achter deze eerste ontwerpen eindelijk werd ontdekt, begon het bedrijf met de productie van sokken speciaal ontworpen voor de behoeften van atleten. In 1968, introduceerden zij de eerste full-length kuit sok, en in hetzelfde jaar, de eerste compressie-stijl sokken. Deze sterkere, maar lichte producten werden onmiddellijk herkend door professionele atleten en crew chaps tijdens race wedstrijden. Met dezelfde ontwerpen en materialen die vandaag de dag beschikbaar zijn, heeft MP op het snijvlak van design gestaan sinds hun oprichting, en ze blijven hun consumenten meer en meer van ’s werelds beste producten brengen.

Hoewel alle producten zijn ontworpen met de grootst mogelijke aandacht voor detail, hebben sommige meer specifieke functies. Zo verminderen de MP-voetproducten die het warmst zijn, de geur van de voet tijdens lange wedstrijden of inspannende activiteiten. Andere zijn op maat gemaakt voor verschillende klimaatomstandigheden. Het gepatenteerde vochtregulerende systeem van MP sluit perfect aan om oververhitting, te veel zweet of te veel vocht in de sokken te voorkomen; deze technologie kan elk klimaat aan. Voor extra opties kiest u een MP-custom fit; u kunt uw MP-voet nog steeds laten aanpassen aan uw behoeften. Alle gebruikte materialen voldoen aan de hoogste normen, en MP producten zijn probleemloos en houden uw voeten geurvrij tijdens langdurig dragen.

Voel je altijd op je best tijdens het racen, voor op de concurrentie, en voel de autoriteit die komt met het in een lijn staan met slechts een paar slagen. Het gebruik van MP producten helpt u om u beter te voelen in uw competitie.

Racen vereist ook aandacht voor details. Zorg ervoor dat je kleding, schoenen en accessoires in orde zijn. Zorg ervoor dat je race pak, motoren en alle andere zaken die je tijdens een succesvolle racedag gebruikt, goed voorbereid zijn. Je zelfvertrouwen zal het verschil maken tussen een goede start van de dag en een slechte start van de dag.

Lees meer:

Kinderkleding

Speelgoedwinkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.