Sieradenwinkel Tilburg

Elke dag worden er meer dan 300 diamanten aan dit lichaamsjuweel toegevoegd. De gemiddelde vrouw voegt elke dag 18 diamanten toe aan haar bezit. In de diamantindustrie worden jaarlijks gemiddeld zo’n 4,2 miljoen diamanten aan een sieraad toegevoegd. Dezelfde studie meldt dat 5,2 miljoen vrouwen en mannen in het Verenigd Koninkrijk elk jaar gemiddeld 100 duizend juwelen toevoegen. Bijna de helft daarvan is een zonnebril. Schade aan juwelen wordt over de hele wereld behandeld alsof het door een diamanten steen is binnengedrongen.

In de diamantindustrie kost de gemiddelde doos ongeveer $100.000. De gemiddelde diamant die in de V.S. kost, is ongeveer $7,8 miljard waard. De grootste juwelenmaker ter wereld is een Indiaas echtpaar dat in 1990 hun sieradenwinkel opende in de beroemde winkelstraat van Londen. De vernietiging van juwelen wordt kosten van het zakendoen. Alleen al in de laatste twee jaar hebben twee belangrijke gebeurtenissen de juwelentrends bepaald. De tweede is het uitbrengen van een riem in China genaamd het Wuchsong kristal, dat naar verluidt 100 Bezoekers bevat. Het echtpaar dat het Wuchsong Kristal opende, kostte vijf jaar geleden $10.000.000. Ze werden uiteindelijk verkocht voor $3,8 miljard. Deze twee gebeurtenissen schokten de wereld. Zij schokten ook de juwelenwereld toen een wit marmer, dat kennelijk van Zwitserse kaas was gemaakt, aan de aandacht van de overheid werd onttrokken nadat Indianen het in stukken hadden gebroken.

Alleen al in de laatste twee jaar hebben twee gebeurtenissen de juwelentrends bepaald. De tweede is het uitbrengen van een riem in China, het Wuchsong kristal, dat naar verluidt 100 bezoekers bevat. Het echtpaar dat het Wuchsong Kristal opende, kostte vijf jaar geleden $10.000.000. Ze werden uiteindelijk verkocht voor 3,8 miljard dollar.

Trouwringen kunnen ook juwelen zijn. Sommige zijn fijne sieraden en sommige worden gebruikt om rijkdom te genereren

Met het toenemend aantal gemaakte trouwringen, verkopen sommige verzamelaars hun collectiestuk. Sommige trouwringen worden volledig voor huwelijken gemaakt. Verzamelaars beschouwen deze als culturele abo’s.

Bijbelverzen

Bijbelverzen zijn gemaakt in twee delen, beide letterlijk. Beide delen zijn gemaakt uit één enkel stuk metaal. Bijbelverzen worden traditioneel gemaakt in goud of zilver.

Bijbelverzen hebben zowel een mannelijk als een vrouwelijk woord/zin erop gegraveerd. Sommige hebben twee of drie soorten diamanten, andere hebben één of twee “stenen”. betekenissen kunnen in de pilaren van de ring zijn gekerfd, of een deel van de steen kan zijn verwijderd om een doorgang te maken.

Lees meer:

Sieraden met edelsteen

Spirituele sieraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.