Als je niet uit het noordoosten komt, weet je misschien niet dat er een aparte stijl van bruine en witte kleding bestaat, die gereserveerd is voor werk in huis. Als het niet on fleek is, noemen we het "Colored Overalls." Deze casual stijl vindt zijn oorsprong in New England, waar boeren en vissers hun werkkleding droegen terwijl ze zich buiten ontspanden met vrienden. Tegenwoordig zijn gekleurde overalls met een naam echter een meer toegankelijke sartoriale keuze dan ooit tevoren. Wij hebben de beste overall stijlen van dit moment voor je op een rijtje gezet om je te helpen de perfecte pasvorm te vinden.

Gekleurde overall met naam

Wat zijn gekleurde overalls?

Gekleurde overalls zijn de iets chiquere versie van overalls. Ze zijn iets verfijnder en iets minder formeel dan hun blauwe spijkerbroek. Je zou ze ook "tweed overalls" kunnen noemen. Deze stijl komt het meest voor in het noordoosten van de VS. Het algemene idee is om een overall te kiezen die zowel duurzaam als comfortabel is. De stof moet stevig katoen of denim zijn. De kleur moet neutraal en aards zijn. Er is voor elk seizoen en elke gelegenheid een passende overall te vinden.

In stijl vergelijkbaar met een kaki broek of corduroy broek, zijn gekleurde overalls de stijlvolle manier om werkkleding er meer gepolijst uit te laten zien. Ze worden meestal gecombineerd met een overhemd met kraag, een button-down overhemd of een trui. Ze zijn een geweldige manier om van kantoor naar het weekend te gaan.

Er is ook een subcultuur van mensen die gekleurde overalls verzamelen en ruilen, een leuke en creatieve manier om je eigen paar te maken.

Welke kleuren passen bij wat?

U kunt elke kleur met elke kleur combineren, maar u moet wel rekening houden met de algemene seizoenen waarvoor u zich kleedt. Het noordoosten van de VS, waar gekleurde overalls vandaan komen, is erg warm. Probeer dus voor de zomermaanden een combinatie van gebrand oranje of groenblauw met wit. Als u buiten deze regio woont, kunt u ook inspiratie opdoen in het zuidwesten. In de winter werkt een combinatie van groen en bruin goed. In de lente en herfst combineert u neutrale kleuren met gedurfde kleuren als geel en rood.

Als u in een warm klimaat woont, kunt u ook gekleurde overalls vinden in warmere tinten zoals kaki, olijfgroen en blauwzwart. Als u in een koud klimaat woont, kunt u zwaarder geïsoleerde versies vinden in bruin of marineblauw met een dikkere wol.

Welke algemene stijl past bij jou?

De beste overallstijl hangt af van je persoonlijke voorkeuren en de gelegenheid waarin je ze gaat dragen. Als u bijvoorbeeld in een warm klimaat woont, kunt u gekleurde overalls vinden in warmere tinten zoals kaki, olijfgroen en blauwzwart. Woont u in een koud klimaat, dan kunt u zwaarder geïsoleerde versies vinden in bruin of marineblauw met een dikkere wol.

Om een idee te krijgen van de maten en de pasvorm van de verschillende overalls kunt u ook verschillende stijlen passen in uw plaatselijke winkel of op een winkelwebsite. Dit zal u helpen de beste overall stijl voor uw lichaamstype en maat te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.