Volgens de capsules van Forever Living zijn de celherstellende eigenschappen van aloë vera ondoeltreffend zonder minstens 12 uur blootstelling aan natuurlijk licht en frisse lucht. De capsules bevatten een mix van aloë vera lactonen en andere ingrediënten die de energiebalans van het menselijk lichaam positief en positief beïnvloeden, het immuunsysteem positief beïnvloeden en het verouderingsproces verminderen. Er zijn drie aloë vera producten van Forever Living verkrijgbaar en de eerste twee kunnen afzonderlijk worden gekocht op de website van het bedrijf.

De U.S. Federal Drug Administration keurde in 1989 aloë vera goed als geneesmiddel voor de behandeling van plantaire wratten en in de daaropvolgende jaren werd het beschikbaar als vrij verkrijgbare behandeling voor diverse huidaandoeningen, zoals plantaire wratten, eelt en kleine snijwonden. In 1997 keurde de Amerikaanse Food and Drug Administration aloë vera goed als vrij verkrijgbare behandeling voor de behandeling van lymfeklierkanker. In 1999 keurde de Amerikaanse geneesmiddelenadministratie aloë vera goed als receptvrije behandeling voor de behandeling van pijn veroorzaakt door tandvleesontsteking en artritis. In 2004 keurde de Cosmetic Ingredient Review (een aan de industrie gerelateerde organisatie die toepassingen van cosmetische ingrediënten beoordeelt) aloë vera goed als behandeling voor het voorkomen en behandelen van uitbraken van huidinfecties die verband houden met diabetes. Het blad complimenteerde de therapeutische mogelijkheden van aloë vera door op te merken dat het veilig is bij gebruik in combinatie met andere conventionele geneesmiddelen en met andere geneesmiddelen die het lichaam niet kan opnemen.

Ontdek Aloë vera op Forever Living

Bij de aloë vera huidverzorgingslijn van Forever Living gaat het erom de actieve ingrediënten te vinden die gericht zijn op specifieke problemen. De drie beschikbare producten zijn Soothing Cellulite, Calming Moisture en Refreshing Body Lotion. Refreshing Body Lotion is bedoeld voor mensen die willen dat hun huid luchtig gehydrateerd aanvoelt en biedt hulp bij spanning, een opgeblazen gevoel, cellulitis en watergewicht. Soothing Cellulite is een vochtinbrengende anti-oxidant die de huid verlicht bij huidproblemen zoals uitslag, zwellingen, zonnebrand, puistjes en acne. Refreshing Body Lotion is getest op compatibiliteit voor 50% van de gevallen en is ook geurvrij.

Calming Moisture is een vochtinbrengende crème zonder parfum en is bedoeld voor vrouwen die puistjes willen voorkomen en zich positief willen voelen over hoe ze eruit zien. Deze bodylotion creëert een barrière met transpiratievocht om vocht vast te houden en de huid voor langere tijd droog te houden. Hamas ominTime Flat is een aloë vera dehydraterende ontgiftende body lotion die helpt bij de reconstructie van cellen en geeft u een glad, warm gevoel in de gewrichten en spieren.

Permanente medicatie

De bijwerkingen van aloë vera zijn al na enkele dagen gebruik merkbaar en zijn natuurlijk, het is een product voor diegenen die conventionele geneesmiddelen voor hun huid willen vermijden. Daarom richt aloë vera zich op de algemene gezondheid van de huid en bevat het veel ingrediënten zoals vitamine A, B1, C en E. Deze vitaminen in de producten helpen de huid haar natuurlijke vocht vast te houden, waardoor ze zijdezacht en glad blijft aanvoelen.

Op het moment dat iemand het aloë vera symbool aanraakt zullen ze zeker het positieve resultaat voelen met ontsierende problemen die voor hun ogen verdwijnen. Wat misschien wel het meest verbazingwekkende is aan dit product is dat ieder individu de mogelijkheid heeft om zichzelf te brengen tot het verkrijgen van 100% pure aloë vera extract met 100% pure aloë vera sap, het is een Individual’s Health Card. Wat nog beter is, is dat het aloë vera sap kan worden genoten zonder een bezoek aan de dokter en het is allemaal natuurlijk.

Men kan een slokje van het aloë vera sap nemen en bij de kassa wordt de persoon een kleine portie van het sap aangeboden. Neem een slokje en een gevoel van ontspanning zal u onmiddellijk overspoelen. Het wordt aanbevolen om ringworm remedies ten minste 2 tot 3 keer per dag te doen, hoewel u misschien eerder resultaat ziet als u in een betere gezondheidstoestand bent. Om de effecten te verbeteren, variëren de doseringsaanbevelingen voor ’s middags tot 3 uur ’s middags en ’s avonds. Praat altijd met uw arts over uw volledige welzijn en gezondheidstoestand.

Lees meer…

 

Forever living Products

Forever Aloe vera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.